BBK Live - Dag 2

Jag slås varje dag av att det är så fint här där vi bor i Bilbao. Stenläggningen på trottoarerna är i olika mönster vilket gör att det känns som att gå runt i en låtsasvärld. Det är även väldigt rent och snyggt överallt.
 
Engelska är inte ett helt gångbart språk här. På de flesta restauranger där vi ätit har vi fått försöka göra oss förstådda med de få ord på spanska som vi kan. Det löser sig alltid, men folk kan förvånansvärt lite engelska.
 
Det blev lång tid på festivalen igår. The Strokes gick på först efter 01.30, så vi var hemma vid 04.00. Det gjorde att vi sov till efter 12.00 idag. När vi kom hem inatt lyckades jag inte ladda min telefon vilket gjorde mig lite orolig, men efter att ha testat med en annan laddare och ett annat eluttag verkar det ha löst sig. Det jag var orolig för var att inte kunna visa upp mina flygbiljetter på ett bra sätt imorgon eller kunna lyssna på poddar på resan hem.
 
Åter till festivalen. Vi blev positivt överraskade av ett spanskt band vid namn "Second". Ren och fin rock. Mindre imponerade blev vi av det brittiska bandet "Idles". Vi tittade även kort, men med visst väckt intresse på "Mourn" och "Jonathan Bree". Nu skriver jag vi, men egentligen är det väl mig själv jag främst menar :-).
 
Huvudakterna för oss igår var dock "Suede" och "The Strokes". "Suede" var det bästa hittills enligt min mening. Brett Anderson sjöng förträffligt och hade en härlig utstrålning, och på det hade vi väldigt bra platser. En riktigt bra konsert. "The Strokes" var också bra, men då hade vi sämre platser och tröttheten hade börjat göra sig påmind.
En utmärkt Brett Anderson med "Suede".
 
Snart dags att gå iväg för sista festivaldagen nu, på återhörande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0