Gården

Sitter nu på tåget på väg hem från Göteborg efter ett par dagar med festival, Gården, i Göteborg. Åker första klass med SJ utan att direkt förstå vad som är skillnaden mellan deras första och andra klass, men det gör väl det samma.
 
Det har varit ett par trevliga dagar i Göteborg med vackert väder och bra musik. Innan jag åkte trodde jag att det skulle vara jag, Nisse och Bias, men Robert dök upp och på tåget träffade vi Rickard och Stina. Därmed blev vi ett rätt stort gäng som hängde tillsammans dessa dagar.
 
Festivalen var på Trädgårdsföreningen i Göteborg och därmed i väldigt fina omgivningar. Vi bode även precis i närheten i ett stort rum på Scandic Europa. Allting har därmed varit väldigt bekvämt och smidigt.
 
Under festivalen såg vi band och artister som Tame Impala, Deer Hunter, Sarah Klang, The Sounds och Bad Cash Quartet. För min del var Bad Cash Quartet den absolut bästa konserten med The Sounds som något överraskande tvåa.
 
Några tankar efter festivalen är att det var lite mindre folk än vad jag hade räknat med, vilket även påpekades av sångaren i Deer Hunter, som utbrast att han var van att spela inför "fans". För min del var det väl inte direkt negativt med att det inte var så mycket folk eftersom det var väldigt lätt att få bra platser nära scenen.
Bad Cash Quartet.
The Sounds.
 
En alldeles utmärkt konsert-vecka har det således varit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0