Mycket skiter sig på slutet...

Den här helgen både började och slutade med att saker sket sig på slutet. Spelade handbollsmatch i fredags kväll som slutade lika efter att vi ledat hela matchen, som mest med 7 bollar. Det var riktigt dåligt av oss. Min insats var väl ok men inte bra.

Tittade på skidåkning i lördags där både Södergren och Fredriksson var med i toppen tills Fredriksson krockade med en italienare och trillade, så då var han borta från seger. Södergren förlorade senare i en spurtstrid mot Angerer. Det var nära där med med andra ord.

Det blev en krogkväll i lördags. Jag, Nisse, Bias, Allan och Salle förfestade hos Nisse för att sedan dra vidare till Björnstugan. Jag hade en ovanligt trevlig kväll, men det sket sig väl lite där med på slutet kanske :-)... Lite svårt att säga :-).

Nu idag söndag har jag tittat på när Liverpool fick stryk av Man USA med 1-0. Ett lika resultat hade varit mest rättvist, men Man USA lyckades så klart göra ett skitmål i slutet. Jävla skit!!!

Innan den matchen satt jag och kollade på utförsåkning. Det mest uppseendeväckande med det var att Dorfmeister nästan krockade med en funktionär. Det hade kunnat gått riktigt illa. Anja gjorde som allt annat den här helgen, sabbade det på slutet. Hon ledde stort när hon gjorde en miss så hon bara kom tvåa.

HV 71 förlorade också med uddamålet. Så det är alltså inget som varit speciellt jättebra med den här helgen, å andra sidan har inget varit jättedåligt heller. Kan bli så här ibland.

Kommentarer
Postat av: surbuk

allt skiter sig inte på SLUTET... på ullavigatan luktade det mök redan INNAN halvtid!!! tjo

2006-01-23 @ 17:58:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0