Cooper's test!

Idag har vi sprungit Cooper-test med handbollen, men jag antar att det egentligen heter så som jag har skrivit det i rubriken, fast jag kan mycket väl vara totalt ute och cykla. Är det någon som vet varför det heter Cooper-test, om det inte är som jag tror att det är namngett efter någon person, så är det bara skriva en kommentar :-). Det gick hyggligt för mig att springa, och jag kom 2765 meter ungefär på 12 minuters löpning. Jag hade som mål att springa 2,5 kilometer innan, så jag är nöjd. Bias var den som sprang bäst, men han lyckades inte varva mig på den 400 meter långa banan som vi sprang på, vilket också var ett mål från min sida :-). Robert var med och sprang också, och jag lyckades komma längre än honom :-). Det har aldrig hänt innan och kommer nog inte hända så många gånger efter heller. När han bara har tränat lite så brukar han slå mig, men idag vann jag :-).

Var och klippte mig efter träningen, och det blev inte riktigt så kort som sist, men jag färgade det lite mörkare. Så nu har jag nästan svart hår :-).

Annars har dagen varit ganska så händelsefattig och tradig. Mest suttit vid datorn eller i soffan och försökt fördriva tiden. Nya tag imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0