Singelbloggen!

Igår när jag var på väg hem efter kvällens krogbesök fick jag ett stort infall av att ha en blogg som helt öppet och ärligt skulle berätta om allt jag och mina vänner gör på krogen och allt fyllesnack om olika mer eller mindre intressanta saker :-). Jag brukar skriva en del om vad som händer och sker här men det är rätt ofta kraftigt censurerat. Hursomhelst kommer jag inte börja skriva om gårdagens idé trots allt även att jag är helt övertygad om att det skulle blivit en stor succé. Det skulle vara om man hade en blogg i en annans namn och ingen visste att det var jag som skrev den men så orkar jag inte göra. Man vill inte skriva för privat och öppet om andra och sedan vill man inte att alla ska veta allt om en själv heller även om det säkerligen skulle vara ett stort nöje för andra att läsa :-).

Gårdagens krogbesök var faktiskt riktigt roligt med Sing-star och grejer på förfesten. Vem var sämst tror ni? Hehe jo jag så klart haha :-). Men det var riktigt roligt att tävla mot andra i sångens ädla konst, trots att jag alltid förlorade :-).

Jag har nog fått världens största munsår inne i käften och det känns som det aldrig vill läka heller :-(. Hela ena sidan av käften känns typ inflammerad och halsmandeln på den sidan gör allt för att få bort såret och är således både lite svullen och öm :-). Är väl kanske ett straff av någon gud för att man syndat någon gång i sitt liv...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0