Siem Reap! (Var tydligen inte raderat)

Nu har vi tagits oss till Siem Reap i Kambodja och det mestadels for sightseeing. For i den har staden ligger ett av varldens mest faschinerande skapelser, namligen The City of Angkor. Det ar ett enormt omrade med flera olika tempelruiner. Bland annat spelades delar av en av Tom Raider filmerna in har. Idag har vi saledes varit dar hela dagen i den pressande varmen. Tyvarr ar man val inte den som ar mest intresserad av gamla tempelruiner men det var anda ganska intressant och valdigt kul att man har varit dar. Far se om uppkopplingen ar tillrackligt snabb har for att nagra bilder ska kunna laddas upp fran dagen.

Vagen hit var inte av denna varld... Den kallas boulevard of broken backsides for att den inte ar asfalterad och extremt dalig over lag. Det var lite av en upplevelse kan man saga... Till raga pa allt gick bussen "sonder"... Eller det visade sig att bensinen var slut men antagligen ville de bara sinka ner tiden en aning sa att man kom fram senare till Siam Reap och saledes tog en natt eller tva pa det hotellet man blev avslappt vid. Det ar inte helt ovanligt att de gor sa har nere. Annars var resan ganska trevlig med bra resekamrater. Bland annat en kanadick som vi aven umgatts med idag under vistelsen i Angkor. Det ar bra att vara tvungen att prata engelska hela tiden.

Vi vet inte riktigt hur lange vi stannar har men det blir sakert bara ett par dagar till men den som lever far se. Det beror sa klart en del pa hur kul det ar och vad som finns att gora. Enligt Kambodjanerna finns det sa klart massor att gora har :-).

Kommentarer
Postat av: Anders O

God förmiddag! När drar ni till Vietnam? Såg i tidningen att Järnvägen vann igen. Här är stilla som vanligt. Ta hand om er.

2007-10-07 @ 08:56:16
Postat av: Anonym

Vi drar till Vietnam pa torsdag vad det verkar. Hade lite missflyt med nagra helgdagar sa ambassaden var stangd. Blev saledes nagon dag forsenad.

2007-10-09 @ 06:03:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0