Söderstadion!

En fullspäckad helg har tagit slut! Det har varit mycket fest och det första partajet var i fredags. Efter en Wii-förfest här blev det sedan en sväng till Kåren. Jag trodde jag skulle vara äldst på Kåren samt ha ganska tråkigt, men så blev det inte. Jag och Lundmark gick till det lilla dansgolvet efter att ha dissat det större dansgolvet som var allmänt kasst. Det lilla var också skit till en början, men sedan blev det andra bullar!!! Låtar med Van Halen osv. gjorde det riktigt trevligt, samt att Lundmark visade upp mycket bra potential. Ska han ha tack för! Efter Kåren blev det korv och en långt samtal vilket kändes väldigt givande då men som är lite rörigt minnesmässigt numera.

Dagen efter var det bara stiga upp, äta mat, och bege sig till taekwondon. Ska bli riktigt gött att träna ikväll och inte vara bakis :-). På kvällen blev det fest igen, men den här gången hos Lundmark. Där försökte jag liva upp festen med lite drinking-games och musiktävlingar som jag tycker föll rätt väl ut. Drick-rouletten som vi höll på med innan var däremot rätt trist! Sedan drog vi iväg till Strömpis. Där var det rätt kul, men jag var mer tröttfull än gladfull, så jag blev inte så himla road trots bra folk och försök till rolighet. En okej kväll men inte mer än så.

På söndag "morgon" ringde Nils och undrade om jag ville med till Söderstadion. Efter att ha skakat ur mig lite trötthet tackade jag ja och vi drog iväg tillsammans med Salle och en snubbe till. Det var mitt första besök till Söderstadion, och det var väl trevligt! ÖSK vann med 1-0 efter en rätt medioker match, men alltid skönt med seger. Söderstadion var en riktig rishög till stadion, och stämningen var ärligt talat inte så speciell, dock ett stort plus till alla hammarbysupporters som gick runt med lagkläder ialf! Skapar bra matchkänsla innan match. Nu stod vi i Örebros klack, vilka förde ganska bra med liv, men de - Allans defintition - "riktiga" örebrofansen verkade inte speciellt intresserade av vad som hände på planen eller vara av den sortens människor jag brukar ha något större utbyte av.

ÖSK tackar klacken efter matchen. Väldigt mycket örebroare på plats som synes. Närmast kameran är fans som jag föredrar, de som gillar fotboll och "hejar" på en normal nivå, längre ner är de "riktiga" fansen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0