En ledig dag!

Idag har jag varit ledig! Skönt, skönt! Jag har även lyckats slösa 1400 kr på diverse medlemsavgifter och gymkort. Känns lite drygt när jag inte kan vara helt säker på att jag kommer vara här hela våren. Å andra sidan kan jag inte låta min kropp förfalla.

Det var vår i luften idag!!!

Jag fick 160 kr i inkassokrav för att hyran inte blev betald i tid, vilket berodde på att min lön tydligen kom in för sent på mitt konto. Enligt alla datum och grejer så skulle räkningen betalas 28e och lönen komma 27e, men tydligen blev det inte så, och antagligen är det en helt naturlig förklaring med "bankdagar" eller vad det kan kallas?

Sett en film till, Twelve Monkeys (De 12 apornas armé). Bra rulle som ligger på ett högt betyg, men vad kan jag inte bestämma mig för. Brad Pitt spelar psykiskt "störd", och visar att han faktiskt är en bra skådespelare, och inte bara snygg. Annars handlar filmen om att Bruce Willis åker tillbaka i tiden för att försöka hindra en virusepidemi. Intressant tema med att en person kan uppfattas som störd för att denne vet saker som bör vara omöjliga att veta. Även intressant när det diskuteras att en film uppfattas olika varje gång man ser den på grund av att man ständigt utvecklas som människa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0