Upplopp och hobbitar

Upplopp i Göteborg efter att ungdomar blivit uthängda som horor på Instagram. Vad det verkar blev ett gäng invandrare upprörda, antagligen för att de, precis som islam, har en, enligt svensk kultur, förlegad syn på sexualitet och kvinnor. Vad leder det här till? Antagligen ett ytterligare uppsving för SD.
 
Centern gör som MP gjort tidigare uttalar sig inom ett område de inte har koll på, dvs invandringen. Lite kort så verkar inte Centern fatta att människor med utbildning inte kommer söka sig till Sverige om det blir fri invandring, snarare massor MASSOR fattiga människor. ...och vilka kommer betala för dem, jo de som tjänar mest. ...och kommer de som har möjlighet att tjäna mycket pengar vilja bo i ett land som i det läget måste höja skatterna ytterligare? Knappast skulle jag tro. Sedan kan man tycka att vi ska sänka vår välfärd för att fattiga människor ska kunna få det lite bättre, enligt vårt sätt att se på vad som är bra, och i förlängnignen få bo i ett mer och mer otryggt land, och det sätter jag mig egentligen inte emot.
Jag kan inte veta om det skulle bli så här, men verkar mer än rimligt.
 
Efter negerbollar, pepparkakor, tintin-böcker, kina-puffar osv, var det dags för en kärring att känna sig kränkt och klaga över att hennes efternamn, eller det liknande hennes efternamn, "tilldelats" en figur i Hobbit-filmen. ...och efter vad jag förstått så hade figuren haft hennes efternamn långt innan henne, så det är kanske snarare figuren som borde känna sig kränkt.
 
Kanske borde starta Facebook-grupperna; "unga kränkta invandrare" och "gamla kränkta kärringar" som substitut till gruppen "vita kränkta män". De där grupperna kanske redan finns, men det är mer än jag vet och orkar ta reda på.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0