Det händer grejer!

Påven har fått för sig att säga upp sig, och hela världen spekulerar om orsaken? Är det en komplott, eller är han sjuk kanske? Jag däremot tror att han kommit till insikt, eller bara bytt till de flygande rosa elefanterna istället ;-).
 
Nordkorea har sprängt en atombomb vad det verkar. Inte alldeles överraskande kanske, men måste vara fruktansvärt jobbigt att leva i en bubbla och tycka att alla är emot en.
 
Åsa Linderborg framstod inte som vettigare efter att ha gjort bort sig i Kulturnyheterna här om dagen. Kvinnan verkar ha problem med demokrati. Tycker man inte som henne så är man dum.
 
Vädret är ett mindre helvete! Snöar ständigt lite grand, och är så där jobbigt att man ständigt måste gå/cykla runt och kisa.
 
Thomas Quick har, tror jag, blivit frikänd, eller fått resning, från alla sina domar nu. Jag vet inte riktigt vad "fått resning" betyder för tillfållet, men halvt oskyldig verkar han mer eller mindre vara. Timat och bra så läser jag Hannes Råstams bok om honom nu också, och det ska nog myyycket till för att Thomas Quick skulle kunnat ha utfört något av morden. Det bästa i historien är att mycket av hans erkännanden beror på hitte-på-terapi. Utgår man från Freud och grabbarna kan man hitta på vadsomhelst.
 
Fettisdag idag också. Jag lyckades se till att arbetsgivaren bjöd på semla, men det är faktiskt bara den andra för mig hittills i år.
 
Inflyttningsfest var det i lördags hos Ata, mycket trevligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0