Dekadent "lyxliv"?

Flera lediga dagar, lika lediga kompisar, skönt väder, och pengar så att det räcker till gör just nu att livet är lite av en räkmacka. Detta kan givetvis ändras snabbt, men de senaste dagarna har varit mycket trevliga.
 
I fredags blev det åter igen lite av en festkväll, efter att ha städat och tränat under dagen. Det var ju VM-kvalmatch mellan Österrike och Sverige, så vi hamnade några stycken hos Victor för att kika på spektaklet. Tyvärr förlust för Sverige, men trevligt umgänge. Vi drog sedan, ganska lugna, till Harrys, där Lundmark började beställa in diverse starka drycker och vips var vi inte lika lugna... Det var lagom mycket folk, och trevlig atmosfär, efter hur jag upplevde det, så kvällen blev mycket lyckad. Den största anledningen är säkert att jag numera är så jävla gammal, men jag tror ändå att Harrys är lite underskattat.
 
Lördagen var, inte helt oväntat, lite däven, men på alla sätt härlig. Det är något med att vara lite bakis, äta pizza på stan, glassa i solen, och snacka om all världens viktigheter. Det är festivalmässigt avslappnande. Jag tog dock en paus efter hand och gick hem och sov igen lite, och kikade på filmen "Adventureland", mycket bra film för övrigt.
 
Senare blev det till Stora Örebro för ett glas vin, och sedan hem för att sova lite mer än de senaste nätterna.
 
Idag har det tränats, bokats resa till Malaga, kommer hänga där mellan 23 och 30 juli, och kikats på "Road to Perdition".
 
Soundtracket för helgen är Wolf Gangs två stänkare "Lions in Cages" och "The King and All of His Men".
 
Imorgon ska jag hoppa in som teamledare på ett möte i Flen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0