Bakfullt betraktande

 - Efter att ha förlorat en fråga mot Lundmark på Quizkampen angående filmen "Dirty Dancing" var jag tvungen att se filmen. Hade bara sett delar av den när jag var barn innan. Man blir absolut sugen på att börja dansa när man ser den :-). Annars mest underhållande trams. Äcklig moral! ...och frågan på Quizkampen var "Vad hette Johnnys första danspartner?". Svar: "Penny".
 
- Bianca Jagger i Skavlan igår. Jag hade knappt någon koll på henne alls innan, och intervjun gjorde det inte bättre. Mig gav den bara någon aversion mot Bianca. Något som måste berott på att det inte framgick vad hon egentligen har gjort förutom att visa upp sig när det gäller diverse mänskliga rättigheter osv. Har lite svårt för kombinationen uppenbart svinrik och "hjälpande". Jag har säkert fel, men det kändes mycket snack och lite verkstad.
 
- Malala Yousafzai intervjuades i samma program. Mycket intressant intervju, och Malala känns väldigt äkta, och klok. Funderar dock på om skottet i huvudet sabbat hennes konsekvens-tänkande? Förhoppningsvis inte, för det hon säger är i stort mycket klokt, men när hon snöar in på Allah och grejer tappar man lite förtroende för henne. Som sagt, det kanske har med skottet i huvudet att göra, men det är konstigt att höra någon som verkar så klok, samtidigt vara så korkad.
 
- Kristian Anttila på Satin igår, efter mat, vin, Doobidoo och Skavlan hos Lundmark. Tack för maten! Satin har en app där man kan skriva upp sig på en lista för att komma in gratis innan 23:00. Konstigt nog stod kön typ still mellan 22:30 och 23:00, men efter 23:00 gick det fort. Underligt det där... Kristian Anttila såg jag tyvärr inte så mycket av, liten lokal och låg scen, men det lät ändå ok. Var säkert rätt bra med andra ord. Sedan var väl tanken att det skulle vara någon slags popklubb efteråt, vilket var så där. Varannan låt var hygglig pop, nästan uteslutande Håkan Hellström och Kent, och resten var av någon anledning modern hip-hop-skit. När det kommer bra låtar är det dock överjävligt kul att svänga runt på dansgolvet. Blev tjafs i pissoaren med någon somalier. Lundmark undrade om han var från Angered, vilket han var och tyckte var kul, medan jag undrade om han var från Somalia, vilket han var men tyckte var mindre kul. Idiot! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0