Snurrigt!

Min mobiltelefon sjunger på sista versen, så inatt hade den stängt av sig vilket gjorde att jag inte vaknade av larmet. En timme sen till jobbet blev kontentan. Ingen katastrof iofs, och rätt skönt att vara pigg på jobbet som omväxling :-). Funderar dock på om ändringen i morgon-rutinen snurrade till det för mig, för senare under dagen glömde jag mina skor på gymmet, vilket jag aldrig gjort förut!? Jag knallade därifrån i mina inneskor, och kom på det halvvägs hem, så det var bara att vända tillbaka :-).
 
Enligt Aftonbladet är det väldigt förkastligt att flera kommuner kan erbjuda personal som inte är muslimer inom hemtjänsten om önskemål finns. Undrar varför de frågade om just det, varför frågade de inte om kristna, kommunister eller något annat? Hade svaret blivit annorlunda? Rent spontant tycker jag att det är helt rimligt att en person som behöver hjälp ska kunna välja vem som kommer och hjälper, om det finns möjlighet. Å andra sidan är väl risken att om kommuner börjar ge efter för önskemål kan situationen bli ohållbar till slut. Hursomhelst, ser jag till mig själv, så skulle jag helst inte bli hjälpt av personer med några som helst synliga religiösa symboler eller nazister, kommunister osv (människor som öppet visar att de är exkluderande går fetbort). Så det må vara problematiskt, men på intet sätt underligt.
 
Läste även att en person blivit mördad av Al Qaida Jemen, och hävdat att han blivit värvad av svensk underrättelsetjänst eller liknande för att göra det lite svårare för nyss nämnda grupp. Vi kom ju inte direkt längre ifrån ett terrordåd i Sverige nu, men huruvida den här personen var värvad av någon svensk organisation bör nog undersökas lite mer innan det fastslås.
 
"What Lies Beneath" - Inte den bästa film jag sett, även om den hade sina stunder i sin första del.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0