Uppdatering!

Det blev Jürgen Klopp som ny tränare i Liverpool, och det tror jag blir bra. Inte för att jag haft något emot Brendan Rodgers, men spelet har inte varit så bra den här säsongen, och inte heller i slutet av förra, så det var kanske rätt.
 
Under veckan har jag sett krigs-filmerna "Fury" och "Gallipoli", och båda var bra. Jag försökte även se Wim Wenders "WIngs of Desire", men efter 40 minuter orkade jag inte längre av tristess. Jag tror jag har sagt det förut, men jag säger det igen, att anledningen till att jag rabblar filmer och restauranger är endast för mitt eget minne, och inte för att det på något sätt ska verka intressant för någon läsare av denna blogg.
 
Jobb-veckan har sprungit iväg, och jag vill ha mer tid för att hinna sätta mig in i allting. Annars är det kaos överlag på Migrationsverket, och politiker och ansvariga på Migrationsverket kan verka hur förvånade som helst, men vi är många som inte är speciellt förvånade, utan vi har mest gått och väntat på denna extrema inströmning av asylsökande.
 
Det blir en kort helg för mig eftersom kaoset på Migrationsverket gör att jag måste arbeta hela söndagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0