Trött men bra helg

Det känns inte som jag sovit särskilt mycket under någon av dessa två helgnätter. Jag har druckit lite alkohol både under fredags och lördagskvällen, men inga mängder, så det är inte främst därför jag inte sovit ordentligt, det har främst varit att jag somnat sent och vaknat tidigt.
 
Igår var jag ute och handlade lite julklappar, och jag har även varit iväg och köpt en julklapp idag, så jag skulle tro att majoriteten är inköpt redan.
 
Annars så var gårdagens höjdpunkt en fest ordnad av Madde och Valentina för oss på jobbet. Vi bytte lite julklappar, och vem vi skulle ge till hade vi tidigare fått veta genom lottens hjälp. Jag fick min julklapp av Linnea, och hon hade köpt en matlåda fylld med massa mat-liknande godis. Det för att jag aldrig har matlåda med mig till jobbet, så riktigt roligt :-). I övrigt så var festen väldigt bra ordnad med massor av mat. Jag blev imponerad! Sedan satt vi och tjatade, gnällde lite på jobbet och hade väldigt trevligt. Jag hade egentligen ingen lust alls att gå hem, men när klockan var runt 03.00 så kände vi att det var dags att bryta upp. Hatten av för den festen.
 
Idag har jag vidare kikat på ett frustererat Liverpool och börjat kika på en resa till Dubai.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0