Tisdag!

Rätt ofta har jag tankar om vad jag ska skriva, men sedan när jag väl sätter mig ned för att skriva har jag glömt bort vad det var jag tänkte på och så blir det bara en lista över vad jag gjort för att i framtiden kunna hjälpa mitt minne. Det är inte väldigt ofta jag går tillbaka i bloggen för att läsa gamla inlägg men det händer då och då. Nu senast under förra helgen var jag Nisse och Bias lite fundersamma över en händelse som skedde våren 2010, och genom ett blogginlägg från tiden för händelsen kunde jag någorlunda reda ut hur det låg till.
 
Jobbet tar för tillfället inte upp lika mycket av mitt själsliv som tidigare i år vilket är oerhört skönt, även om det varje vecka åtminstone är något som jag gjort fel, någon annan tycker jag gjort fel eller något annat som stör mig, men så länge det stannar på jobbet är det bra. Det kan dock vända snabbt!
 
Folkomröstningar i både Katalonien och Kurdiska Irak snart. Spännande, speciellt i en sådan globaliserad värld. Är det inte märkligt att folk med hygglig ekonomi vill bli självständiga...? Vore förvisso trevligt med ett stabilt land i Mellanöstern, men vad händer med resten av Spanien och Irak om dessa delar bryter sig fria kan en undra?
 
Annars då? Sett en dokumentär om Hasse Alfredsson, och frågan är om Hasse och Tage egentligen var så roliga? Filmen Den Enfaldige Mördaren som Hasse skrev och regisserade är ju dock magisk. Såg även någon dokumentär om en sekt vid namn "The Family" i Australien. Tyckte dock att det var lite svårt att få grepp om sekten genom dokumentären.
 
Så får vi hoppas att Liverpool vinner mot Leicester ikväll.
 
Jo, nu kom jag på vad jag egentligen hade tänkt att skriva om, att jag känner mig rätt bekväm med livet just nu. Jag är inte så sugen på att göra så mycket egentligen. Får utveckla det en annan gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0