Snö, snö, snö

Det snöar dag efter dag vilket gör att det är svårt att cykla till och från jobbet. Snön kunde väl ha kommit i december istället för nu...
 
Resan till London är nu bokad, eller flyget är bokat, men resten bör väl komma så småningom. Kul!
 
Så nu är de flesta resor jag planerade för våren bokade, det är bara Jordanien som inte blivit av än, men vem vet kanske i maj eller något? Vi får se. Kan även bli en resa till Sydostasien och Bilbao i sommar, men det är på planeringsstadiet.
 
Skanska föll typ 8 % igår och det var inte riktigt vad jag hade hoppats... Året som ändå hade börjat ganska hyggligt börsmässigt, men nu ser det inte lika bra ut längre.
 
I veckan har jag sett klart en lååång film om slaget vid Gettysburg. Inte så tokig, men jag hade nog klarat mig med två timmar kortare film... Kul att se Jeff Daniels, han från Dum Dummare, göra en seriös och otroligt bra roll.
 
Jag och Valentina käkade på Kolgrillsbaren igår, första gången för mig i Örebro. Allt var väl ok, men "lite" klantigt av servitören att ge Valentina fel mat, och ganska dåligt att inte erbjuda något extra på grund av misstaget. Inte för att något var riktigt dåligt med besöket, men jag fick absolut inte lust att gå tillbaka igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0