Bortslängda möjligheter

Eventuellt spelade Liverpool bort sig från ligatiteln genom att spela 2-2 borta mot Man Utd idag. Liverpool var det bättre laget och borde ha vunnit, men det som borde blir ju inte alltid en realitet. Det som är jobbigt är att Liverpool slängt bort tre matcher i rad nu mot ett rätt dåligt Man Utd, och det känns väldigt onödigt. Jag och Linus diskuterade igår att vi var lite rädda för att Quansah skulle starta idag istället för Konate. Det gjorde han tyvärr och det var han som bjöd in Man Utd till deras kvittering. Nu vet jag inte om Konate var skadad, men det känns som en miss av Klopp. Bytena var också lite märkliga under matchen. Salah var kass och borde inte ha startat, sedan har jag svårt att förstå varför Klopp tog ut Szobo och satte in Jones.
 
Vi borde ha vunnit ändå sett till chanserna, men det känns ändå som att vi ger bort matchen. Trist, och nu blir det nog svårt att vinna ligan.
 
Dokumentären "Slaget om svensk cricket" tyckte jag var rätt intressant. Den handlar främst om hur svårt det kan bli att driva ett förbund eller dylikt när det inte finns en kultur av samarbete och konsensus. När kulturen främst handlar om att gynna en själv. Väl värda 15 minuter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0