CM 01-02

Det har typ regnat hela dagen. Vi har handlat, tvättat, städat osv. Passande för dagen.
 
Eventuellt blir det lite stiltje här under nästa vecka. Jag ska på en ledarskapsutbildning och är borta hela veckan. Spännande och skönt att göra något annorlunda, men samtidigt försvinner en del fritid.
 
Just nu håller Valle på och ser om filmen "The Proposal" som vi såg igår, men hon somnade rätt snabbt. Jag såg dock klart den :-). En helt ok romantiskt komedi med Bullock och Reynolds, men inget som sticker ut åt det bättre.
 
Liverpools dåliga form fortsätter med förlust hemma mot Crystal Palace idag, men även om inte Liverpool var speciellt bra borde de ha vunnit rätt enkelt. Det var många mycket klara chanser som missades. Trist för jakten på ligatiteln, men kanske inte något som en bör vara vädligt orolig över.
 
Det mest spektakulära med den här dagen är dock att jag laddat ned Championship Manager 01-02. Av någon anledning har jag under en längre tid fått inlägg om spelet på min Facebook, och det anses vara ett av de bättre manager-spelen genom tiderna. Därför ville jag testa det, och det är beroendeframkallande. Precis som det var när jag spelade det och liknande spel för över 20 år sedan. Det finns mycket vettigare saker att göra, men det är kul :-).
 
Just det, jag läste även ut Camus "Pesten" idag. Handlar om ett påhittat pestutbrott i Oran i Algeriet och följer en läkare som tar sitt jobb på allvar under utbrottet. En bok som åter blev populär under pandemin, vilket jag kan förstå. En bra bok, men jag upplevde "Främlingen" som mer intressant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0