Ambivalens

Zenon undrade i fredags om jag ville hänga med honom till Burundi i juni. Vi har pratat om det i flera år, men nu blev det lite mer konkret. Jag tänkte först att det lät som en riktigt kul idé, men sedan upptäckte jag att det kostade skjortan att åka dit och att det inte heller rekommenderades att åka dit om det inte var nödvändigt. Valle kände inte heller att hon hade råd, och jag tänker väl att jag borde fokusera på att köpa lite saker till lägenheten. Samtidigt känner jag att det är en av få chanser jag kommer att få när det gäller att resa till Burundi, speciellt med någon som är därifrån. Förvisso kan vi säkert åka någon annan gång, men det kommer sannolikt vara lika orekommenderat då och säkert lika dyrt.
 
Jag känner att jag missar något väldigt intressant genom att inte åka, men allt som talar emot en resa överväger nog, ialf just nu. Det gör nästan lite ont att tänka på det här, det blir dissonans i huvudet...
 
Annars en rätt kul dag där jag spelade lite fotboll efter jobbet med folk från jobbet. Jobbets idrottsförening har hyrt en hall här i Sumpan och vi är ett gäng som ska iväg och spela fotboll i Norrköping i maj, så det var lite träning nu. Kul var det, och smidigt när det är direkt efter jobbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0