Förbannad

Den här dagen har verkligen inte varit bra, men det är problem på en, vad ska jag kalla det, I-landsnivå :-).
 
Luchen blev ju kass efter debaclet jag skrev om förut. Det gjorde att jag var smått irriterad och hungrigare än vanligt nu sent på eftermiddagen. Jag blir alltid tjurig när blodsockret är lågt.
 
Det blev inte bättre av att se Man Utd - Liverpool i FA-cupen som Liverpool förlorade i sista minuten. Inte för att Liverpool var överlägsna, men de slarvade bort segern. Nunez och Elliott gjorde supertabbar. Det kan jag förvisso leva med, sådant händer, men Gakpo, gjorde han något bra? Varför fick han spela centralt, och inte Nunez på slutet? Det är alltid surt att förlora mot Man Utd, men på det här sättet blir det ännu mer irriterande. Kändes onödigt och slarvigt! Frågan är också om Man Utds kvittering skulle godkänts också, men men, Liverpool har haft en del flyt på sistone, så det var kanske dags...
 
Lök på den här laxen var att vår robotdammsugare körde ner vår spegel så att det gick sönder. En olycka kommer sällan ensam som det heter :-). Vi får väl vara glada att roboten klarade sig :-).
 
Till det positiva lyckades jag sätta upp några krokar ordentligt med hjälp av borrmaskin, plugg osv, och det blev nog rätt bra. Det verkar dock som att huset är delvis byggt av tegel, och det är olika material i samma väggar. Lite lurigt :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0