Musik

Nu är jag i Hallsberg. Konsert imorgon i Örebro. Soligt och härligt väder. Tåget kom i tid. Det har blivit några inköp av skruvar, borrar mm under dagen. En bra dag så långt :-).
 
Igår såg vi den nya "We are the World" dokumentären på Netflix. Riktigt bra. Intressant att de spelade in låten under en natt, och jag hade inte koll på att det var så många artister med. Kul med intervjuer med Kenny Loggins, Cyndi Lauper och Huey Lewis. Stevie Wonder framstod som en lirare, Michael Jackson som ett barn och Bob Dylan som helt bortkommen :-). 
 
Tidigare i veckan såg jag "När tåget lämnar perrongen - I Kjell Höglunds spår". Jag var rätt gammal första gången jag stötte på Kjell Höglund, och då var det med låten "Genesarets sjö": Efter det har jag väl hört några låtar till, som jag tyckt varit rätt kul, men jag har aldrig gått djupare än så. Jag har kanske till och med avfärdat Kjell Höglund med att musiken är lite larvig, men där känner jag nu att jag haft fel. Det är nog mycket mer poesi och vardagsrealism än vad jag har förstått :-).
 
Klart med Nato nu också.
 
Snart bär det av till Levi och Lo. Jag har inte träffat dem sedan i julas, på tok för länge sedan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0