Tavla

Igår fick jag en tavla med Örebro slott av en kollega på jobbet :-). Det tyckte jag var fint, och det är väl för att jag tjatar om Örebro och Närke hela tiden på jobbet :-).
 
Jag införskaffade även ytterligare en kostymskjorta igår, så nu har jag några att välja på. Min nya stil börjar ta form ;-). 
 
Mamma och pappa kommer inte på besök i helgen vilket vi hade sett fram emot. De känner sig för risiga och vädret ska bli för dåligt. Tråkigt!
 
I övrigt har jag sett "Rysslands historiska krig" och "Colosseums historia". Den senare serien hade jag sett delar av innan, men i separata avsnitt. Den handlar inte direkt om Colosseums historia kronologiskt, utan det är olika avsnitt om gladiatorer osv... Men vänta nu det är tydligen flera avsnitt som inte är släppta än ser jag nu. Jag får återkomma till den serien :-). "Rysslands historiska krig" handlar precis om det som titeln säger. Det är från Peter den store och Katarina den stora till Stalin och Putin. Katarina den stora skulle jag behöva få lite bättre koll på märker jag. Stalin och Trotskij har jag hygglig koll på och Putin är Putin. När det gäller Putin har jag alltid så svårt att förstå hans storhetsvansinne. Han är ett enigma. Hur orkar han hålla på? Är det främst en rädsla för vad som skulle hända om hans regim föll, även om det skulle ske demokratiskt? Nu kan han väl inte längre lämna sin post, då dödas han väl? Men innan Ukraina måste han väl ha kunnat gjort det och sedan levt rätt gott efteråt. Vad driver karln?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0