The Wannadies

Nu är jag sedan några timmar tillbaka i Sumpan efter en sväng i Närke.
 
Fredagskvällen blev trevlig med besök hos Levi och Lo. Det blev pizza och lite lek. Levi menade att vi köpt den bästa robot-dammsugaren, så jag litar på honom :-). Lo menade att hon var bebis på Midsommar förra året efter att jag visat henne en filmsnutt från då :-). Det är kul att se hur barnen utvecklas :-).
 
Under lördagen blev det en sväng till Sagas nya lägenhet. Hon och Melvin hade gjort det riktigt fint. Det bjöds på chips, öl och drinkar, inte dåligt :-).
 
Det blev dock en kort visit, för vid 19.00 mötte jag upp Nisse på Saluhallen för lite alkohol och mat. Det med anledning av konserten med The Wannadies på Frimis senare under kvällen.
 
The Wannadies gjorde en charmig spelning, och det var lätt att se och höra bra i den rätt lilla lokalen som Frimis är. Ljudet var eventuellt lite lågt på sången, men annars lät det bra. Per Viksten och bandet föreföll vara på gott humör, och konserten var intim och charmig. Alla låtar jag hoppades att de skulle spela spelades också.
 
Jag är lite osäker på huruvida jag sett The Wannadies live förut. De slog ialf igenom för mig med skivan "Bagsy me" från 1997. Inte för att jag lyssande på skivan, men vissa av låtarna från den blev bekanta för mig under den tiden. Främst tror jag det var låten "Friends" som jag hörde då. Senare i livet blev dock låten "Shorty" en riktig favorit, och har fortsatt vara sedan dess.
 
Jag kan inte direkt påstå att The Wannadies haft någon större inverkan på mitt liv, men de är ett av alla indieband från 90-talet som ändå på något sätt formade mig och mitt musikintresse. 
The Wannadies på Frimis igår kväll.
 
En riktigt trevlig kväll och helg. Härlilgt att hänga med Nisse och träffa alla familjemedlemmar.
 
Nu blir det fotboll istället :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0