Bitter

Lite taskig i magen, antagligen för mycket fibrer. Vegetariskt är sannolikt bra, men min mage verkar tycka att det blir för mycket av det goda ibland.
 
Jag lyssnade på Sanna Bråding i Värvet idag. Jag vill inte vara elak, men vi hade nog aldrig blivit väldigt bra kompisar. Min uppfattning är att hon med hjälp av andra analyserat sönder sig själv och kommit fram till att alla problem beror på andra. Personligen är jag lagd åt andra hållet, är något dåligt är det sannolikt mitt eget fel. Onödigt att skriva sådana saker här kanske, men tanken är ju att jag ska kunna komma tillbaka till tankar och känslolägen genom att läsa gamla inlägg i framtiden.
 
Jag såg nyss på "Korrespondenterna" om syrier i Turkiet och afghaner i Paris. Jag fick en bitter uppfattning av det också. Ensidigt, inte ett dugg ifrågasättande. Men det var väl sannolikt inte meningen heller? De ville nog bara visa hur några afghaner hade det i Paris och några syrier i Turkiet. Jag blir lite äcklad av mig själv också, att jag irriterar mig, speciellt när jag har det så jävla mycket bättre än alla som var med i programmet.
 
Till sist, vad jobbar jag med egentligen? Jag har inte tid att tänka, det känns lite som ett löpande band av administrativt arbete.
 
Jag känner mig bittter, menar jag det jag skriver?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0