Sthlm och Last Christmas

Igår var jag och Valle i Sthlm en sväng över dagen. Det blev julbord på Kvarnen, en sväng till julmarknaden i Gamla Stan och till sist bio på Hötorget.
 
Julbordet var bra, vädret dåligt och SJ sämst. SJ var sämst för att ett elfel gjorde att alla fick gå av i Bålsta och att det därifrån tog rätt lång tid innan extrabussar var på plats. Vi kom ialf till slut på en buss som tog oss till Kallhäll.
 
Att det blev bio berodde på att vi var tvungna att slå ihjäl ett par timmar innan hemfärd, och att det blev filmen "Last Christmas" berodde på att det var den som gick när vi kom till biografen.
 
"Last Christmas" är en kärlekskomedi/drama som utspelar sig i London, och som visade sig vara en mycket ojämn film. En del bra skådespelarinsatser och där en får se Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) göra en helt annan roll. Till en början var jag måttligt road av filmen, och vred mig något av att den var rätt usel. Varför ha britter som spelar kroater, och vad var tanken med Brexit-grejen exempelvis? Märkligt och opassande. Sedan blev det en plot-twist, som nog inte var överraskande, men som ändå var fin och överraskade mig. Filmen blev sedan väldigt mysig och jag är otroligt svag för när människor hjälper varandra, så det kom en tår eller två. En film som lämnar en med blandade känslor kan en säga :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0