The Invitation

Igår var det mycket umgåsande i olika konstellationer. Först lunch med Bias på det nya libanesiska stället, Ummy. Enorm lokal och fin inredning. Även trevlig personal. Vi provade lite smårätter, som dessvärre inte gjorde något större avtryck. Väldigt lite folk dessutom, men det var kl. 13 en lördag, så kanske inte så konstigt. Kul med mer variation i restaurang-utbudet i Örebro, men kommer det här att gå runt? Det återstår att se.
 
Sedan blev det en sväng till Lillån för att hälsa på liten systers familj. Levi hade sovit lite dåligt och var inte på något vidare humör, men efter lite mat blev det bättre. Intressant att se hur galen han blir när det är dags att äta. Han liksom skakar av längtan efter att få dricka lite mjölk :-).
 
Väl hemma igen hängde jag lite med ett par kompisar till Valle som var här och hälsade på.
 
Det var så att säga bakgrunden till att jag kände att det skulle vara skönt att ta det lugnt under kvällen. Jag övertalade Valle att titta på en lite mer otäckt film, och valet föll på "The Invitation". En film om en annorlunda middagsbjudning. Långsamt berättad och härligt kuslig. En tänker sig att en ungefär förstår vad som ska hända, men sedan blir det lite vändningar och en blir mer osäker på om en hade rätt från början. Generellt bra skådespeleri, även om huvudkaraktären är överspelad. Själva premissen till filmen är även den rätt overklig, och slutet med lamporna var onödig, men annars en väldigt bra film. Den ger också något av en känga till självhjälp, vilket jag har en tendens att roas av :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0