The World is not Enough och Die Another Day

En Bond-film om dagen är bra för magen. Pappanivå på den, och frågan är om det är värt att se en Bond-film om dagen för att må bättre? Filmerna är ju alla långt ifrån väldigt bra.
 
I fredags såg jag "The World is not Enough", en film som jag tyckte var klart bättre än vad ryktet säger. Snygg båtjakt i London och roande med en sågande helikopter. Jag tyckte även att kvinnorollerna var bra, trots den kritik som Denise Richards har fått. Hon är ju klart bättre än många andra Bond-brudar. Att hon inte ser ut som en person med det yrket hon har i filmen är väl på sätt och vis mest kul? Efter "Goldeneye" den bästa filmen med Pierce Brosnan, som för övrigt är lysande som James Bond. För egen del är jag övertygad om att jag även sett "The World is not Enough" tidigare. Jo, bra skurk också!
 
"Die Another Day" var dock riktigt usel, och den tror jag inte jag hade sett tidigare. Den är märkligt dålig. Specialeffekterna är under all kritik och känns på många sätt onödiga. Rätt trist skurk också, men kul att den utspelar sig på Island till stor del. Inte mycket mer att säga om filmen, men den är nog den sämsta i serien med eventuell konkurrens av någon av Moores Bond-filmer.
 
Nu är det bara Daniel Craigs filmer kvar, vilka jag sett de flesta för inte så länge sedan. ...eller när jag tänker efter är det nog en 8-10 år sedan trots allt :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0