Det blev lite surf till slut :-)

Igår eftermiddag surfade vi under en timme med en instruktör, och det trots att det egentligen inte fanns några vågor, men det hade varit tråkigt om det inte blivit någon surf alls. Trots brist på vågor var det kul ändå. Instruktören puttade på brädan så att en liten våg kunde bära den vidare. På det sättet kunde vi ialf träna lite pop-ups. Jag använde till och med en SUP för att vågorna var så dåliga, men det gjorde å andra sidan att det var väldigt lätt att göra pop-ups, så på så vis var det bra.
 
Kvällen spenderade vi sedan med middag med Valles familj. Det är rätt tråkigt att jag inte kan italienska. Jag kan en hel del ord, men att konversera går inte. Jag förstår en del sammanhang, men kunskaperna är ändå för dåliga för att det ska kunna gå och prata. Jag måste ta tag i mina italienska-studier igen.
 
Nu är vi även tillbaka i Örebro efter en lång resa med bil, Lufthansa, byte i Frankfurt, Lufthansa igen och sedan Nettbuss på slutet.
 
Vi hade tänkt att åka Über från Arlanda till Örebro, för enligt appen ska det vara riktigt billigt, men förarna verkade inte lika övertygade och menade på att priset skulle ändras i efterhand. Det tror dock inte jag, men det gjorde att vi tog en buss till slut ändå. Det kan bli att jag kontaktar Über för att undersöka saken vidare.
 
Jobb imorgon, och förhoppningsvis lite ork för en övergripande analys av resan. På återhörande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0