2019

Men först måste jag säga att jag gillar när det helt ogenerat ställs fram en flaska Barolo till lunchen. Inget konstigt så att säga. Abbe är italiensk kultur personifierad :-).
 
Jag tänkte lite kort skriva om mitt 2019. Spontant känns det som det bästa året sedan 2015. Förvisso avslutades 2018 med att asyl i Örebro skulle läggas ned och min arbetssituation blev en aning osäker. Det ledde dock till att mitt arbete under våren 2019 var väldigt trevligt och omväxlande. Det nya arbetet är väl inte det roligaste i världen, och en del märkligheter inträffar, men jag trivs generellt väldigt bra med mina arbetskamrater. Det känns även lättare nu att byta arbete om jag nu skulle vilja göra det.
 
Börsen har som jag tidigare skrivit gått bra under 2019 och jag har generellt mått bra under året. Ingen ständig svag ångest som var fallet under typ 2017.
 
Jag har för första gången bott tillsammans med någon, och det har varit mycket bättre än jag kunde föreställa mig. 
 
Jag har lärt känna Rom bättre under året, dock blev hösten befriad från resor vilket var lite trist, men semesterdagarna har jag tagit ut under året, och de flesta har spenderats ute i Europa.
 
Världen generellt har nog även den blivit något bättre under året, och jag är tacksam för att klimatet verkligen kommit på agendan.
 
Valle, min familj och mina vänner är dock de som främst gjort 2019 till ett väldigt bra år.
 
Nu hoppas jag att 2020 fortsätter positivt, att mina närmaste håller sig friska och att alla i världen vågar samtala mer och döma och förakta mindre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0