Ditt och datt...

Middag i förrgår på Mojo med Nisse och Bias. Inte billigt, men väldigt bra mat och service. Jag upptäckte dock att jag åter övertygat mig om att något är på ett sätt, vilket var fel. Jag hade fått för mig att gnocchi var pasta med fyllning, vilket inte stämmer alls. Jag måste blandat ihop det med tortellini. Nisse rättade mig med all rätt. Jag har en uppfattning av mig själv att vara noga med detaljerna, men titt som oftast märker jag att det inte är fallet.
 
Jag har sett dokumentären "Push" i veckan. En dokumentär om hur kapitalet tar över städerna och tvingar fattiga att flytta. För mig kändes det som socialistisk propaganda, men antar att det är många rimliga poänger i dokumentären. Att kapitalister köper fastigheter för att tjäna pengar på dem är inte märkligt, men vad ska styra i städerna? Kapitalismen eller en strävan efter att alla ska ha chansen att bo där de vill? Det handlade mycket om rättigheten till boende i dokumentären, men inte mycket om att den rätten inte kan gälla var en vill bo. Många frågor väcktes!
 
Hur blir det med corona-viruset? Jag är inte speciellt orolig, och det är ovanligt. Det skulle vara om det muterade och blev farligare, eller om det är farligare än vad jag tror.
 
Nu vågar jag nog också tro på att Liverpool vinner Premier League i år :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0