En hel dag inomhus

Idag har vi inte varit utomhus alls, bara slappat. Vi har förvisso vandrat några gånger mellan lägenheterna här, men det är ju bara ett par meters promenad :-). Hursomhelst är det väldigt skönt.
 
Jag upptäckte i Ferrara att typ glögg även är gångbart i norra Italien, men det kallas för vin brulé.
 
Det ser väldigt bra ut för Liverpool, vinst idag igen. Kan en våga hoppas och tro på en ligaseger i år? Det är väl nästan fånigt att inte göra det.
 
På lördag blir det en heldag i Pompeji, kommer bli coolt.
 
Vi har som tidigare nämnts inte gjort så mycket idag. Jag såg dock Anders Wahlgrens "Bo i staden". Jag gillar hans filmer om hur Sveriges städer utvecklas, men den här serien i två delar var inte så värst intressant. Kändes pro-socialistisk, vilken jag inte har något emot, men jag hade förväntat mig mer förslag på lösningar på bostadsproblemen, inte bara exempel på att det där gjorde några sossar bra på 20-talet.
 
Gör positiva nyheter något gott för allmänheten om de endast fokuserar på något som är punktmässigt positivt? Morgan Johansson har exempelvis twittrat idag om att sprängnignar och skjutvapenvåld gått ned i Malmö, men det har så vitt jag vitt ökat i landet som helhet. Jag får uppfattningen att framhävande av sådana nyheter bara gör folk irriterade och att de känner sig förda bakom ljuset, när inte hela bilden lyfts fram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0