Nytt år

Det här blir dock inget inlägg gällande hur 2019 var och nyårslöften osv, det får komma en annan gång.
 
Vi är tillbaka i Rom nu. Ett av Italos snabbtåg tog oss tillbaka hit. Bra och framförallt läckra tåg. Tyvärr var det inte första klass på vägen tillbaka :-).
 
Gårdagskvällen var generellt alldeles utmärkt. Vi käkade god mat och drack fina viner. Det blev även lite charader. Förvisso något tradigt att flera av deltagarna inte kunde, eller ville, prata engelska, och min italienska är undermålig, vilket ibland gjorde att jag kände mig lite utanför. Det ska dock tilläggas att Valles kompisar, Anna och Ricardo, hela tiden gjorde allt för att jag skulle känna mig som en del av gemenskapen.
 
Kvällen avslutades sedan på en klubb där en var tvungen att ordna medlemsskap först. Riktigt bra ställe, men trötthet och olämpliga meddelanden gjorde att vi inte stannade så länge.
 
Något annat? Garisenda-tornet i Bologna lutar verkligen, ser nästan lite farligt ut. Det finns bilar i Bologna som fungerar som elcyklarna i Sverige. En kan ta en av dessa bilar någonstans och lämna den någon annanstans. Det hade jag inte provat innan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0