Milky Chance igen

När Valle hade sin namnsdag, som inte helt överraskande infaller på alla hjärtans dag, gav jag henne en biljett för att se Milky Chance i Stockholm. Konserten var igår kväll och därmed var vi i Stockholm en sväng igår och idag.
 
Vi bodde alldeles utmärkt på Hotel Esplanade på Strandvägen. Även om det inte var speciellt dyrt eller fancy var det ändå aningen kul att få bo en natt på Strandvägen, det hade jag aldrig gjort förut :-).
 
Konserten var på Berns, där jag aldrig varit på konsert förut, men det visade sig vara en bra konsertlokal. Som förband var det en tjej som förutom ett bra framträdande var stolt över att hon hade hår under armarna.
 
Milky Chance levererade sedan även de en bra konsert. Något kompakt till en början, där det kändes som att de ville få in så många låtar på så kort tid som möjligt. Sedan blev det bättre med lite mellansnack om miljö och sing-along med publiken. Den relativt unga och moderiktiga publiken med stora inslag av människor från andra europeiska länder var aktiv och studsade runt bra under konserten. Mycket väl godkänt till publiken således. För en något äldre herre som mig blev det dock stundtals lite jobbigt med allt studsande i trängseln :-).
 
Valle var nöjd trots att hon har en elak hosta som inte vill ge med sig.
Den andra gången vi ser Milky Chance, och jag tycker nog den första konserten var roligare, men jag kan inte klaga på leveransen av Milky Chance.
 
I övrigt har jag förlorat hiskeligt mycket pengar idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0