Tisdag

Jag har hamnat i en bolagsstyrelse, det känns hedrande och lite coolt :-). Använder kidsen ordet coolt nuförtiden? På något sätt känns det ocoolt.
 
Jo Dokument Utifrån är tillbaka med bra dokumentärer, den senaste; "Jakten på slavhandlarna" var oerhört intressant. Polacker som tvingas arbeta som slavar i England. Incitamentet gällande att lura människor i Sverige på samma sätt måste vara ännu större. Eller lura och lura, ett uppehållstillstånd hägrar ju för många, men principen som används i dokumentären är nog lika vanlig här, om inte vanligare.
 
Tvära kast blir det nu... "Ola - Den svenska popkungen" var riktigt charmig, eller det är snarare Ola Håkansson som är charmig. Den där spjuveraktiga stressen han visar hela tiden är lätt att känna igen hos många. Han är där, men ändå någon annanstans hela tiden.
 
Anders Hansen, han framstod som en vettig herre i Värvet. Han sa mycket kloka saker. Mer forskning och mindre självförhärligande än hos många andra. Jag gillar även att han inte är rädd för att säga att han inte vet när han inte är påläst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0