7-2

Det var surrealistiskt att se Aston Villa - Liverpool igår. Matchen slutade 7-2 till Aston Villa, och det kändes inte helt orimligt. Nog att det första målet var ett grovt misstag av Adrian och att tre av de andra målen oturligt styrdes in, men det kändes ändå som att det var superfarligt varenda gång Aston Villa var på Liverpools planhalva. Liverpools höga backlinje har sett skakig ut både mot Arsenal och Lincoln, men att det skulle bli så här var svårt att förutse. Jag är för dålig för att kunna analysera hur det helt plötsligt kunde bli så här, men en overklig upplevelse var det.
 
Min fälla för bananflugorna fungerar utmärkt, och jag känner mig lite dum att jag inte gjort en sådan tidigare, istället har jag jagat flugorna fysiskt, vilket gjort att det finns små bananflugelik lite här och var i lägenheten. Ja, jag borde ha städat bort dem, och jag har försökt, men det finns spår kvar ändå lite här och var.
 
Nu finns det en ovanligt bra dokumentär på SVT Play att se "Vem granskar polisen?". Det är en dokumentär om polisens sätt att arbeta i USA. Det ställs mycket vettiga frågor, och flera sidor kommer till tals. Det ges även en del exempel på vad som har visat sig vara bra och dåligt polisarbete i Newark i USA. Det är förvisso både en borgmästare och en facksnubbe som är lite för mycket, men på det stora hela en väldigt intressant dokumentär.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0