Eländiga SAS

SAS har ställt in min resa till Italien. Jag vet inte varför, men kan väl gissa att det har med dålig biljettförsäljning att göra. Där slutar dock inte problemen, för nu vill jag ju boka om resan, men det verkar ytterst komplicerat. Eftersom jag köpt resan genom RCG så vägrar SAS att boka om resan själva, eller de säger att de inte kan. Det låter verkligen som en lögn, men vad vet jag? Jag kan inte påstå att jag är väldigt förvånad gällande den inställda resan, men ändå något överraskad, eftersom det är en resa med SAS och att det kommit igång lite med resorna, samt att det var fullt på planet sist jag flög mellan Milano och Sthlm.
 
Jag blir sedan lite trött på mig själv att jag bokat genom en reseförmedlare istället för med SAS direkt, men det var ju billgare, och ibland bedrar snålheten visheten :-).
 
Det handlar inte om några större pengar, och de kommer jag säkert få tillbaka det mesta av om det inte går att boka om, men jag vill ju träffa Valentina, det är det som stör mig klart mest :-(.
 
Sedan bara grejen att ett flygbolag kan ställa in en planerad resa är ju störigt. Borde de inte genomföra de resor de utlovat?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0