Jenny Lind och klara drömmar

Jag såg idag med ett halvt öga "Jenny Lind - den animerade berättelsen". Hon är en svensk superstjärna som jag tror få har riktigt bra koll på i Sverige. Det har nog många anledningar, men främst borde det väl bero på att hon var operastjärna? För ärligt talat, hur intressant är opera? Det kan säkert vara supersvårt osv, men är det inte en gammal sjungande konstform som är stor i brist på "bättre"? När jag såg dokumentären orkade jag knappt hänga med för att det var så mycket jobbig operasång att lyssna på.
 
Jag drömmer väldigt tydligt nu. Inatt snackade jag med Brad Pitt om hur vardagslivet är för en superstjärna i Los Angeles och igår natt åkte jag fast när jag smugglade kokain. Båda drömmarna hänger ihop med sådant jag sett filmer och dokumentärer om, så inget konstigt, men klarheten är kul.
 
Jag såg nyss Everton - Liverpool spela 2-2 i en match som handlade mycket om VAR. Ett mål som dömdes bort för offside där det med blotta ögat var omöjligt att se att det var offside och en kapning som inte blev något alls trots VAR. Ja jag vet inte vad jag ska tycka, jag var positiv innan, speciellt vid offside, men nu börjar jag bli lika tveksam som Robert :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0