Tydliga drömmar

Jag drömmer ofta väldigt tydligt och jag gör fortfarande dumheter i sömnen. Jag går nog sällan i sömnen numera, men det händer att jag exempelvis rycker i Valle när jag under natten drömmer att jag måste rädda henne från något farligt.
 
Jag ser drömtolkning som bullshit på de flesta sätt, men det är ändå intressant varför vi drömmer som vi gör. Inatt hade jag en supertydlig dröm där jag tog hand om en äldre man som typ helst ville dö. Av någon anledning tyckte jag ändå att han borde kunna klara sig själv och jag gick därifrån. I drömmen fick jag sedan dåligt samvete och gick tillbaka till mannens bostad. Innan jag gick in träffade jag på en expert på området "ta hand om äldre människor" som såg ut som Kicken. Vi gick in till den äldre mannen och hittade honom nersölad med allt möjligt i badrummet. Jag fick därmed ännu sämre samvete. När vi sedan tagit ut mannen ur badrummet så försökte han skära upp sitt lår med en kniv, och därefter vaknade jag med dåligt samvete.
 
Otroligt tydlig och märklig dröm. Det är klart att jag kan förstå temat med det dåliga samvetet, men resten har jag verkligen ingen aning om hur min hjärna fick ihop?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0