Coronasmittad?

Igår ringde en chef till mig och berättade att jag varit i närheten av en person som konstaterats vara coronasmittad. Jag känner dock inga tydliga symptom och har även tagit ett PCR-test idag. Antagligen är allt lugnt, men är det någon gång jag borde ha blivit smittad är det nu.
 
En arbetsvecka på nya jobbet är även avverkad. Jag känner mig faktiskt lite laddad. Mycket att sätta sig in i, och det känns som att det finns en del missnöje och därmed säkert en del som kan styras upp. Det kommer nog bli en spännande tid :-).
 
Vi har även kikat på lite lägenheter, men än så länge inget klart.
 
Något helt annat... Med anledning av att jag varit i närheten av en corona-smittad gick jag inte till gymmet igår. Jag tog istället en promenad, och när jag gick igenom Slottsparken var det massor av poliser, ambulans och avspärrningar. Det hade varit någon form av mordförsök av vad jag förstår, men kanske lite tidigt att säga. Om det nu är ett mordförsök så skedde det mitt på dagen, och det är väl det som jag tänker på här. Jag vet inte om någon egentligen längre försöker hävda att grova våldsbrott inte ökat, men känslan är ju tydlig att det har det, och att det är mer öppet. Hursomhelst har det uppenbart blivit en acceptans. Det är ingen "grej" att någon huggs ned mitt i centrala Örebro längre. Som sagt, jag vet inte hur allvarligt det var, men det är ändå på notisnivå i lokalpressen, och sannolikt även hos oss själva. Det känns lite märkligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0