Ett par filmer...

Långfredag idag som bland annat inneburit att söka efter lite lägenheter i Sthlm. Det är inget på gång, men det verkar finnas en del i andra hand osv.
 
Igår såg vi klassikern "You've Got Mail". Tror inte jag sett hela förut. Jag blev även positivt överraskad, var ju en rätt mysig film. Jag trodde nog att den skulle vara rätt mycket sämre. Lite väl tydlig produktplacering, lite för lång och något tverksam logik på sina håll, men det störde inte så mycket. En fin och go film helt enkelt.
 
I söndags och i måndags såg jag "Godzilla-filmen" från 2014. Den har fått rätt bra kritik och var väl rätt häftig, men över lag var den väl ändå rätt tunn på något sätt. Bra start med Bryan Cranston, men efter att han försvinner upplevde jag filmen som rätt tradig. Det var mest ett frosseri i specialeffekter, och kanske påverkade det att jag inte hade helt mörkt i rummet när jag såg slutet, vilket påverkade det jag såg, men så spännande är det inte när San Francisco går sönder. Jag blev nog lite besviken på "Godzilla".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0