Mycket fotboll idag

Ett inlägg utan någon form av analys.
 
Idag har det blivit mycket fotboll. Först var jag och Paul och såg AIK vinna mot ÖSK med 2-0. Dessvärre rättvist. Första gången jag är inne på Friends Arena. Fin arena får jag säga. De hade även en intressant ingång för oss bortasupportrar. Det var en väldigt undangömd ingång.
 
Tillbaka hemma såg jag Liverpool - Chelsea. En riktigt bra match som tyvärr förstördes av ett säkerligen rätt, men ändå hårt, rött kort för en Chelseaspelare. Straff absolut, men hade kunnat räckt med gult kort. Liverpool ser fortfarande bra ut, och även om matchen slutade 1-1, så gav prestationen en bra känsla.
 
Jag lyckades köpa den första Harry Potter-boken på engelska igår. Jag och Valle var på SF-bokhandeln i Gamla stan, så jag köpte boken där. Trevlig affär för övrigt. Mycket större än jag trodde.
 
Jag har även sett de första två Bourne-filmerna; "Bourne Identity" och "Bourne Supremacy". Lite James Bond fast seriösare och utan humor. Kul med foto från stora delar av Europa. Den första hade jag sett förut, mindes inte mycket, om jag ens såg klart den då. Båda filmerna är rätt lika, och egentligen rätt meningslösa, men ändå bra underhållning. Kul att se, men ingen brist att inte ha sett dem :-).
 
Något mer tänkvärt får det bli någon annan gång...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0