Fullspäckad vecka

Den här veckan har varit fullspäckad. Konsert i måndags, julbord på Josefinas i tisdags, middag med Valentinas släktingar i onsdags och igår. Ingen rast och vila, men väldigt trevligt. Idag känner jag mig nästan lite bakis efter att Valles mosters man lurat i mig vin och snaps :-).
 
Vintrigt har det blivit också, och kylan håller i sig. Kul! Hoppas att det håller ända till jul.
 
Jag har mycket svårt att se problemet med att kritisera Strandhäll för skulder hos Kronofogden. Jag har svårt för att känna förtroende för en person som återkommande slarvar med något som jag själv tar på stort allvar. En betalar sina räkningar, punkt slut. Sedan tycker jag definitivt inte det är något hon borde avgå för osv, även om jag inte gillar henne generellt.
 
Jag har väl ofta fel gällande detta, men det borde väl bli bra med en sosseregering, slippa ett miljöparti som knappt lyckas profilera sig som ett sådant.
 
Något annat, "Azerbajdzjan och kaviardiplomatin", var mycket intressant och lite skrämmande om hur personer i Europarådet mutas.
 
Hur mår jag då? Jag pratade med en läkare i förrgår. Han tyckte att jag kunde komma tillbaka om tre månader om det inte blivit bättre. Det är nog bättre nu igen, efter bakslag i söndags. Det är inte så betungande, men jag vill träna!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0