Julen över

Den trötta julagen var underbar. Det var alldeles för länge sedan jag träffade Levi och Lo. Resterande familjemedlemmar får ursäkta, och kanske även Levi, för Lo är något extra speciellt nu. Det är nästan svårt att sluta hålla i henne. Hon var förvisso inte helt nöjd vid något tillfälle och tårarna rann lite grand, men det utan att hon gapade, svårt att beskriva, men det var känslosamt.
 
Igår blev det lite mer än planerat. Tågresa hem. En gubbe tyckte att jag skulle flytta min väska som jag hade mellan benen. Han ville sträcka ut benen. Jag upplevde att han hade attityd, men samtidigt var det knappast orimligt. Annars var tåget i tid, även om det var försenat från Hallsberg.
 
Väl i Sumpan blev det iväg att träffa Valles familj. Det blev en snabb middag på Vigårda.
 
Hemma igen såg jag ytterligare en Mission Impossible-film - Rogue Nation. Den var också rätt bra, även om Ghost Protocol var bättre. Rebecca Ferguson och en del meningar på svenska var väl främst filmens behållning. Hon måste vara vår största i Hollywood nu? ...men är hon särskilt känd här hemma?
 
Glömde nästan, jag fick biljetter till Red Hot Chili Peppers i London av Valle, helt galet :). Bara hoppas att det lättar med karantän osv framåt sommaren :-).
 
Det får räcka för idag, snart kommer Valles familj.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0