Ett varmt Rom, och lite film

Om det är varmt i Sverige är det ännu varmare i Rom. Inte någon överraskning förvisso, men här är temperaturen uppe och nosar på 35 grader. Det innebär att det inte kommer att bli så mycket gjort under dagarna, men vad gör det när det är semester :-).
 
Det var riktigt gött att kunna ta taxi för en rimlig penning till Arlanda imorse. Det gjorde att, trots att planet gick 07:30 imorse, behövde det inte bli en buss mitt i natten. Resan har rullat på, men som vanligt blev jag kontrollerad lite extra i säkerhetskontrollen.
 
Jag tänkte nu skriva lite kort om några filmer vi sett nu under min ledighet. Vi har sett alla tre "The Beverly Hills Cop". Den första i serien är en fantastisk film som jag redan som liten tyckte väldigt mycket om. Jag minns att jag var mycket fascinerad över hur de kunde köra sönder massa bilar med lastbilen i början av filmen. Jag förstod inte riktigt hur de hade råd :-). Filmen har förvisso lite för mycket pang-pang där ingen blir träffad osv, men det var ju också något jag som barn tyckte var rätt fräckt, men nu blir det mest fånigt. De andra två delarna i serien är inte dåliga, men det blir främst samma sak som i första delen fast med en uppenbart inte lika inspirerad Eddie Murphy. Det gäller speciellt den sista delen.
 
Vi har även sett "The Social Network", och den var ju bättre än vad jag mindes det. Att den var så inspirerande till att ta vara på idéer hade jag helt glömt. Jag såg den förvisso på en dator förra gången och hade bättre förutsättningar nu, det kanske gjorde upplevelsen bättre!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0