Ditt och datt

Jag lyssnade på Petra Marklund i Värvet idag. Det är sällan jag blir imponerad av gästerna i Värvet, men jag tycker att intervjuerna är behagliga, och gästerna är ofta personer som jag annars aldrig skulle stöta på i något annat sammanhang. Petra började gråta under intervjun med anledning av klimatkrisen. Det var väl fint, men jag blir bara provocerad av att någon först vaknar upp nu. Jag har svårt att ta in den naiviteten samtidigt som jag stör mig på mig själv att jag blir provocerad. Senare är väl bättre än aldrig så att säga?
 
Jag såg även "Pojkarna och skotten i Rödeby" som är en väldigt fin dokumentär kring en mycket komplicerad situation. Det är lätt att förstå att människor tycker olika om följderna av det som hände. 
 
Jag har även sett en dokumentär om Frida Kahlo. Tidigare har jag lyssnat på en del poddar om henne, men inte riktigt förstått storheten, men nu när jag såg hennes konst förstod jag bättre. Jag blev imponerad, fräck konst!
 
Igår kväll såg jag dessutom "Kampen om Britney Spears", och här blev jag lite förbluffad. Att hon står under förmyndare var inte något nytt för mig, men att det finns en stor diskussion kring huruvida det är rimligt visste jag inte, och efter att ha sett dokumentären blev jag fundersam kring vad som egentligen sker kring Britney. Överraskande intressant dokumentär.
 
Till sist har jag även sett "Iraks förlorade generation" om alla barn som blivit "över" efter Islamiska Statens fall. Riktigt tragisk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0