Inte mycket att förtälja, förtäljer ändå...

Det gick ju bra för Sverige trots en rätt dålig insats. Isak är väl skillnaden mellan lagen. Middagen på Amira innan innebar att de glömde bort oss, men vi fick mat till slut. Det är inget ställe med kredd och ambitioner, så det gör inget :-). Att ha ståplats på Friends må vara billigt, men det var lite trångt att komma in och svårare att handla och att se matchen än vad det har varit när vi haft sittplats. Sedan är jag väl ingen klackmänniska, även om just den delen ändå var rätt soft.
 
Terror eller psykisk sjukdom igår i Norge? Det ena behöver väl inte nödvändigtvis utesluta det andra? Även någon som anses vara lite galen kan väl ändå vara en terrorist tänker jag. Inte heller är det väl så konstigt att en person gör terrordåd i islams namn eftersom det är rätt vanligt. Hur en än vill se det så tror jag inte han hade utfört detta dåd om han varit feminist eller liberal exempelvis. Folk gör det gärna alldeles för lätt för sig på Twitter.
 
Det lade sig rätt snabbt gällande treåringen som skulle utvisas till sina släktingar i Nigeria. Hur många av de skrikande läste domen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0