The Batman

Äntligen, även om det känns lite överdrivet, har jag sett "The Batman". En film jag länge tänkt att se på bio, men där det som vanligt inte blev av, och när den till slut kom till HBO kände jag att se den på bio var onödigt. Den är dock tre timmar lång, så jag har även känt visst motstånd mot att se den hemma också, svårt att få så mycket tid över i ett sträck, och jag hade ingen lust att se den uppdelad.
 
Igår kväll lyckades jag dock övertala Valle att vi skulle se filmen, hon somnade efter 10 minuter, men jag såg hela, och var tillfreds med filmen. Efter att ha sett många mindre bra marvelfilmer var "The Batman" en lättnad, eftersom den var seriös. Kanske till och med lite väl seriös med anledning av att den var supermörk både i foto och handling. Det regnade mest hela tiden och Batman framställdes som en riktigt trist typ. Ingen komik överhuvudtaget.
 
Det var en och annan märkligt insatt vänsterkommentar i filmen, men på det stora hela tycker jag att "The Batman" var en riktigt bra film, och en helt ok arvtagare till Nolans tidigare filmer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0