Sköna söndag

Jobb imorgon. Bättre att vara ledig, men känns helt ok att gå till jobbet imorgon igen. Är ju bara två veckor, sedan är jag ledig en vecka igen :-).
 
Idag har jag främst jobbat med LekOutlet.se. Försöker översätta hela sidan till engelska. Det tar sin tid, men nu har vi kommit långt. Förutom LEGO:t är det mesta översatt nu. Jag tänker därmed att en person som inte kan svenska, men engelska, i dagsläget skulle kunna beställa utan större problem.
 
Jag har sett klart "The Matrix Reloaded". Rätt många år sedan jag såg den sist. Rätt underhållande, men lite väl mycket action. Jag hade uppskattat lite mer handling.
 
Vi såg även den gamla "Mordet på Orientexpressen" från 1974 igår. Riktigt bra måste jag säga, och jag har lite svårt att förstå varför det gjordes en ny film 2017!? Den såg vi på bio i slutet av 2017, och då skrev jag att jag borde se filmen från 70-talet, vilket nu är gjort. Allt sker inte på en gång, men tids nog :-). 
 
Jag har nu även sett allt av "Black Mirror". Stundtals helt fantastiskt bra, alltså magiskt bra. Väldigt välgjort, och i min värld, ofta nytänkande.
 
Liverpools premiär mot Fulham igår var inte värst. 2-2 slutade det efter en väldigt loj match av Liverpool. Svårt att säga varför, men Henderson och Firmino räcker inte till, och när andra underpresterar blir det inte bra. Nunez såg het ut ialf, alltid något positivt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0