Åter i matchen

Jag tror ändå jag lyckades sova några timmar inatt, typ 3-4 stycken. Bör ju kunna räcka om en är någorlunda utvilad sedan tidigare, vilket jag var. Jag sov när klockan ringde, och efter att jag tagit på mig kläderna och tagit två praliner ur Paradis-asken knallade jag ner till Sundbybergs torg. Det var inga större problem att hitta busshållplatsen eftersom det redan stod några personer där med väskor. Bussresan var också den smidig, det lär säkert bli fler resor med Flygbussarna från Sumpan. Dumt att jag missat det tidigare. Bra mycket billigare än taxi, ialf när en åker själv.
 
Arlanda var dock ett skämt som alltid, beror säkert på ombyggnaderna, men ändå. Jag fick köa i en trappa vid säkerhetskontrollen och det tog lång tid trots rätt lite folk. Personalen i säkerhetskontrollen hade inte koll på någonting, och visste inte riktigt vad som skulle tas ut ur bagaget och inte. De menade att de var nya, och det kan jag väl köpa, men jag hoppas att de vet vad de letar efter där i kontrollen. Det var väl förvisso smågrejer, men innanför säkerhetskontrollen var inga cafeer öppna, och då var ändå klockan efter 05.00, alltså inte mitt i natten, och det var flera avgångar på gång. Jag kunde alltså inte köpa något kaffe.
 
Ryan Air, som vi alla vet, är trångt och jävligt. Det blir inte bättre när flighten typ är full heller. Planet avgick ialf och kom fram i rätt tid.
 
Framme på Fiumicino hämtade Valle mig, och nu hade jag börjat bli risig med huvudvärk och hunger. Efter lite kaffe, mat och någon timmes sömn nu under dagen är jag dock bättre igen. Det har dock inte blivit mycket av den här dagen, men nu ikväll ska vi ut och äta med några vänner. Skönt att göra något idag.
 
Jag har väl säkert mest mig själv att skylla, men det känns lite som att kasta bort en dag när en flyger en sådan här skittid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0